uitstap: OCEANIA - WONDERLAND/AKAY&OLABO

Daguitstap zaterdag 24 maart 2018
OCEANIA - WONDERLAND/AKAY&OLABO

Vzw Athena nodigt je uit om deel te nemen aan deze uitstap naar WONDERLAND/AKAY&OLABO in het MIMA, het nieuwe museum voor Street Art in Molenbeek, en de tentoonstelling OCEANIA in het Jubelpark/KMKG.
Voor info: www.mimamuseum.eu/wonderland/ Voor info: www.kmkg-mrah.be

Programma: wie met de trein gaat: afspraak in de hal van het Centraal station Antwerpen om 8.50. Trein van 9.09 spoor 21. Bezoek MIMA voorzien omstreeks 10.30 Nadien, in de namiddag, om 15.00: bezoek met gids aan de tentoonstelling Oceania in het Kon. Museum voor Kunst en Geschiedenis. Mogelijkheid om de collectie Wolfers in de Horta-winkel te gaan bekijken. Tussen beide bezoeken wandelen we langs het kanaal, via de Dansaertstraat naar de Beurs. Tijdens de middagpauze kan daar facultatief (niet inbegrepen in het programma) door geïnteresseerden de Pompei-tentoonstelling bezocht worden (voorzie evenwel lange wachttijden aan ticketbalie en vestiaire!). Tegen 14.00 vertrek met de metro naar Jubelpark (metrostation Merode). Wie met eigen vervoer gaat moet zich informeren over afspraakmomenten. Gelieve uw deelname op voorhand te bevestigen op het secretariaat (zie inschrijvingslijst).

Informatiemoment: Inleidende lezing door Frank Verlie op di. 20/3 om 18.00 uur in aula 3.
Prijs expo’s: voorzie ongeveer 30 euro voor de tickets en de rondleidingen (bedrag afhankelijk van het aantal deelnemers). Voor studenten kunstexploratie: tickets gratis (excl. Vervoer).