Audiovisueel atelier kinderen


In het audiovisueel atelier maak je op een speelse manier kennis met de wereld van het bewegend beeld. Heb je er altijd al van gedroomd je tekeningen, knutselwerken en teksten tot leven te laten komen in een film? Dan is dit iets voor jou!
In dit atelier beginnen we bij het begin en leren we samen, stap voor stap, hoe een stilstaand beeld in beweging kan komen. Je hoeft dus nog niet te weten hoe je een scenario of een storyboard maakt, hoe je werkt met een camera en belichting of hoe je werkt aan het geluid en de montage van een film, dat leer je hier!
Experiment en ontdekken staan centraal in het audiovisueel atelier. We proberen samen verschillende technieken uit en laten onze fantasie helemaal de vrije loop.

We gaan aan de slag met je verhalen, schetsen, maken figuurtjes en bouwen werelden. Verwacht je dus niet enkel aan geconcentreerd computerwerk, want er zal ook vanalles ontworpen en geknutseld moeten worden.

Het audiovisueel atelier voor tien- tot twaalfjarigen is een perfecte voorbereiding op het audiovisueel atelier voor jongeren. Daar wordt er verder gegaan op onze ontdekkingen en komen er alleen maar meer magische dingen van de oneindige filmwereld aan bod.

Lessen vinden plaats in het atelier Film- & Video,
Nieuwbouw, Blindestraat 35, Antwerpen
zaterdag: 2de graad: 3u/week 09u30 tot 12u20
meer info: Henri Ardui - kaskadko.henriardui@gmail.com